VI: ‘Nick Bakker traint na zomerstop mee met FC Groningen’

nieuws
Foto via FC Emmen

Dick Lukkien neemt Nick Bakker na de zomerstop mee naar FC Groningen om mee te trainen bij de FC. Dat meldt Voetbal International vrijdagavond. De geboren Stadjer heeft op dit moment geen contract bij een profclub, maar zou bij FC Groningen een plekje kunnen krijgen als de trainingen goed verlopen.

Bakker trainde de afgelopen maanden mee bij FC Emmen. Dick Lukkien, die na de zomer aan de slag gaat bij de kersverse Eredivisie-degradant, zou van plan zijn om Bakker mee te nemen naar zijn nieuwe werkgever.

De dertigjarige centrale verdediger, die zijn opleiding bij FC Groningen genoot en tussen 2012 en 2016 zes keer in actie kwam voor de Groningse hoofdmacht, vertrok afgelopen zomer naar Saudi Arabië voor een avontuur wat een maand duurde. Daarna zat Bakker zonder club. Daarvoor speelde Bakker een jaar bij Heerenveen, nadat hij na vijf jaar bij FC Emmen transfervrij mocht vertrekken uit Drenthe.