Twee personenauto’s betrokken bij verkeersongeluk Hoogkerk

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Op de afrit van de A7 bij Hoogkerk zijn zondagmiddag twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen. Dat meldt nieuwsfotograaf Rick ten Cate van tencatefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 14.45 uur. “Het vond plaats op de rotonde”, vertelt Ten Cate. “Eén van de automobilisten had net de A7 verlaten en wilde via de rotonde afslaan richting Hoogkerk. Op de rotonde bevond zich al een andere personenauto. Door nog onbekende oorzaak hebben ze elkaar niet gezien, waardoor een botsing het gevolg was. Daarbij is er redelijke schade ontstaan aan beide voertuigen.”

Verschillende hulpdiensten kwamen naar de locatie. “Twee personen zijn onderzocht door ambulancepersoneel, maar uiteindelijk hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. Rijkswaterstaat heeft twee rijstroken afgesloten. Het doorgaande verkeer kon passeren via een overgebleven rijstrook.” De politie heeft onderzoek gedaan naar de oorzaak.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl