Papiercontainer in lichterlaaie aan Zaagmuldersweg

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Aan de Zaagmuldersweg heeft zondagavond brand gewoed in een papiercontainer. Dat meldt nieuwsfotograaf Rick ten Cate van tencatefotografie.nl.

De melding van de brand kwam rond 22.50 uur binnen bij de hulpdiensten waarop een tankautospuit naar de locatie werd gestuurd. “Een papiercontainer stond bij aankomst van de brandweer in lichterlaaie”, vertelt Ten Cate. “Om de brand te kunnen blussen is de container door de brandweerlieden omver getrokken. Binnen twintig minuten was de situatie onder controle. Bij de brand kwam flink wat rookontwikkeling vrij.”

Over de oorzaak van de brand is niets bekend, maar brandstichting kan niet worden uitgesloten. De politie doet hier onderzoek naar. “Ter hoogte van de containers lag op de Zaagmuldersweg ook behoorlijk wat glas. Dit hebben de brandweerlieden ook opgeruimd.”

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl