Fietser gewond bij verkeersongeluk Van Iddekingeweg

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk op de Van Iddekingeweg is vrijdag aan het einde van de avond een fietser gewond geraakt. Dat meldt nieuwsfotograaf Rick ten Cate van tencatefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 23.40 uur onder het viaduct met de A28. “Het gaat om een ongeluk waar twee fietsers bij betrokken zijn”, vertelt Ten Cate. “Ooggetuigen vertellen dat de fietsers met de sturen in elkaar gekomen zijn, waardoor één van hen ten val kwam.” Hulpdiensten waren snel aanwezig. “Ambulancepersoneel heeft het gewonde slachtoffer behandeld. Daarna is deze met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl