The Knickerbockers houdt hoop op winnen tweede periode levend

Foto Andor Heij. The Knickerbockers

The Knickerbockers heeft zaterdagmiddag in de derde klasse C de uitwedstrijd tegen NEC Delfzijl met 1-0 gewonnen. Het was één van de weinige wedstrijden die in het noorden werd gespeeld. De sneeuw gooide roet in het eten.

In Delfzijl waren in de ochtend twee velden sneeuwvrij gemaakt, zodat er toch gevoetbald kon worden. De Groninger studenten kregen voor de pauze een grote kans via Sander Stokman. Doelman Sietse Vissers van TKB hield NEC van scoren af.

Na de pauze kopte Melvin Nuwolt in de 58e minuut na een vrije trap raak: 1-0. TKB kreeg nog een paar grote kansen via Oscar McClean, Arne van der Made en Moos Penning. De grootste was voor Joost Beukema die vijf minuten voor tijd voor open doel over knalde.

Het was de laatste wedstrijd in de tweede periode. TKB staat hierin aan kop, maar de concurrenten Aduard 2000 en Groen Geel hebben een wedstrijd tegoed en kunnen TKB nog passeren. In de reguliere stand staan de studenten vierde.