Slachtoffer steekpartij Holtstek overleden

nieuws
Foto: Rieks Oijnhausen

Het 70-jarige slachtoffer dat vorige week dinsdag zwaargewond raakte bij een steekpartij aan de Holtstek in Stad is overleden. Dat melden het Dagblad van het Noorden en Sikkom woensdag.

De steekpartij vond vorige week dinsdagmiddag plaats in een woning. De vrouw raakte daarbij zwaargewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis. Daar is zij dus later aan haar verwondingen bezweken. De politie begon direct met een onderzoek naar de toedracht. Al vrij snel kon in de omgeving van de Rademarkt een 30-jarige man uit Budel worden aangehouden.

Niet veel later wisten agenten een tweede verdachte aan te houden. Deze verdachte, een 29-jarige man uit Hoogeveen, werd aangehouden nabij het Damsterdiep. Beide verdachten zitten nog vast, en het onderzoek is nog in volle gang.

De redactie van OOG Tv heeft het overlijden proberen te verifiëren bij de politie, maar na 17.00 uur worden er geen reguliere telefonische persvragen meer beantwoord.

Deel dit artikel: