Slachtoffer geweldsincident Kajuit is bekend; politieonderzoek gaat door

nieuws
Foto via Politie.nl

Drie dagen na het geweldsincident aan de Kajuit is duidelijk wie het slachtoffer was van de mishandeling en de (mogelijke) ontvoering aan de straat in Lewenborg.

De recherche is sinds vrijdagavond bezig met het onderzoek naar deze zaak. Volgens de politie was er veel onduidelijkheid over het incident, onder meer over de identiteit van het slachtoffer. Maandagochtend laat de politie weten dat er inmiddels contact is geweest met deze persoon.

De drie mannen die na het incident werden aangehouden (mannen van 25, 27 en 30 jaar oud uit Groningen) blijven verdachte in de zaak. Zij worden maandag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die beslist of de Stadjers langer vast blijven zitten.

Het slachtoffer, een jongeman, werd mishandeld en daarna mogelijk meegenomen in een witte auto. De politie wil graag meer duidelijkheid over wat zich precies heeft afgespeeld aan de Kajuit. Informatie is nog steeds erg welkom. Mensen die tussen 20.00 en 21.00 uur iets gezien hebben aan of rondom de Kajuit (of camerabeelden hebben van het incident) kunnen contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem informatie delen kan ook via 0800-7000. Daarnaast is het Team Criminele Inlichtingen bereikbaar nummer 088-661 77 34.