Opnieuw auto vernield op parkeerplaats Crematoriumlaan

nieuws

Op een parkeerplaats aan de Crematoriumlaan is dinsdag opnieuw een vernieling aan een auto aangericht. Dat meldt de politie op sociale media.

Bij de politie kwam dinsdagavond een melding binnen van een vernieling. “Wij hebben deze melding afgehandeld, waarbij bleek dat er ook in het voertuig was ingebroken”, schrijft de politie. In de nacht van maandag op dinsdag werden er bij meerdere auto’s op de Crematoriumlaan en aan de Iepenlaan vernielingen aangericht. Het is onbekend of het voertuig dat dinsdagavond werd aangetroffen eerder over het hoofd is gezien, of dat er opnieuw vandalen hebben toegeslagen.

In totaal sloegen vandalen en inbrekers bij zeker negen auto’s hun slag. De politie liet dinsdag eerder op de dag weten twee verdachten op het oog te hebben. Het duo zou dinsdagochtend gezien zijn op een basketbalveldje aan de Paddepoelsterweg. Daar zouden ook gestolen spullen uit de auto’s zijn gevonden. Mensen die meer informatie hebben over de zaak, of in bezit zijn van mogelijk videobeelden, kunnen contact opnemen met de politie op telefoonnummer 0900 88 44.