Nieuwe eigenaren voor Buckshot Café en Grand Café Groningen

nieuws
De huidige eigenaren

Drie jonge Groningse ondernemers hebben woensdag de sleutels gekregen van Buckshot Café en het naastgelegen Grand Café Groningen aan het Zuiderdiep.

Emile Bakels (28), Anton van Sprundel (33) en Gerben Elzinga (26) nemen beide zaken over en willen die naar een hoger plan tillen. Bakels en Elzinga, oprichters van evenementenbureau Northern Sky Events, organiseerden de afgelopen jaren pubquizzen in Buckshot Café en besloten vervolgens een eigen horecazaak te beginnen.

Bakels, bedrijfsleider bij Buckshot, kreeg van de huidige eigenaren het aanbod om de zaak over te nemen. Hij gaat vooral het café leiden. Van Sprundel, die jaren in restaurants heeft gewerkt, gaat zich voornamelijk op Grand Café Groningen richten. Elzinga zal hoofdzakelijk de evenementen op zich nemen.

Gasten zullen voorlopig geen grotere veranderingen ervaren. Wel vinden er enkele moderniseringen plaats op gebied van technologie. Op 4 februari is er een groot openingsfeest.