Trainer Dennis van den Driessche stopt na een jaar alweer bij Helpman

sport
Foto Andor Heij. Hoofdveld Helpman met kunstgras

Voetbalvereniging Helpman neemt na een jaar alweer afscheid van trainer Dennis van den Driessche.

Volgens Helpman voorzitter Jan van der Lei had Van den Driessche in eerste instantie toegezegd bij de tweedeklasser te blijven. Maar er kwam een vacature vrij bij eersteklasser GVAV Rapiditas, omdat Bas Veldman trainer wordt bij GOMOS uit Norg.

Van der Lei zegt dat Van den Driessche de ambitie heeft om hogerop te komen in het trainersvak en daarom naar GVAV wil. GVAV heeft de komst van Van den Driessche overigens nog niet bevestigd. Voorzitter Jelle Slagter van GVAV wil alleen kwijt dat de nieuwe trainer deze week gepresenteerd wordt.

Bij Helpman verlengde trainer Hendrik Timmer van het eerste zaterdagelftal, dat in de derde klasse speelt wel zijn contract. Ook Danny Mulder, de trainer van dames 1 verlengde zijn contract bij Helpman.