Alleen berichten over bloed- en stamceldonatie op reclameborden tijdens PSV – FC Groningen

nieuws
Foto via PSV

Op de LED-borden van het Philips Stadion zijn zaterdagavond, tijdens het Eredivisieduel tussen PSV en FC Groningen, uitsluitend berichten te zien over de werving van bloed- en stamceldonoren.

De sponsoren van de club uit Eindhoven steunen daarmee een actie van Thijs Slegers. De PSV-persvoorlichter lijdt aan een ongeneselijke vorm van acute leukemie en sindsdien zet Slegers zich om zoveel mogelijk nieuwe stamceldonoren te vinden. Slegers onderging zelf een stamceltransplantatie om zijn leven te verlengen.

Met het inzetten van de LED-borden in en rond het stadion hoopt PSV nog meer aandacht te vragen voor zijn boodschap. Supporters van de club uit Eindhoven brengen daarnaast, in de twaalfde minuut van de wedstrijd tegen de voorlaatste club in de Eredivisie, een lichtactie. Supporters nemen lampjes mee naar het stadium om hun licht te laten schijnen voor Slegers.