Agenten pakken drugsdealer op die duizenden euro’s aan contant geld op zak heeft

nieuws
Foto via Politie.nl

Politieagenten hebben vrijdagavond in de Nieuwe Ebbingestraat een 20-jarige man opgepakt die in bezit was van een flinke hoeveelheid harddrugs en duizenden euro’s aan contant geld. Dat laat de politie op sociale media weten.

De politie schrijft over een mooi resultaat. “In een huurauto door Stad rijden met een flinke hoeveelheid harddrugs en bijna negenduizend euro aan contant geld, waarbij de bestuurder niet ingeschreven staat in Nederland”, aldus teamchef Gerard de Jonge. De man kon aangehouden worden vanwege een dynamische controle die in de binnenstad plaatsvond.

Zowel de drugs als het geld is in beslag genomen. De man is overgebracht naar het politiebureau waar hij verhoord zal worden. De politie doet verder onderzoek in de zaak.