Twee auto’s betrokken bij verkeersongeluk op N7 nabij Julianaplein

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een verkeersongeluk zaterdagavond op de N7 zijn de bestuurders van twee voertuigen met elkaar in botsing gekomen. Dat meldt nieuwsfotograaf Rick ten Cate van tencatefotografie.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 18.20 uur. Omdat men aanvankelijk in de veronderstelling was dat er personen bekneld waren komen te zitten, werd ook de hulp van de Groninger brandweer ingeroepen. “Uiteindelijk bleek het te gaan om een aanrijding op de N7 vlak voorbij het Julianaplein richting Assen”, vertelt Ten Cate. “Eén rijbaan was tijdelijk afgesloten, en één van de voertuigen is dusdanig beschadigd geraakt dat deze weggesleept moest worden door een bergingsbedrijf.”

Niemand raakte gewond. Wel werd één van de betrokkenen kort gecontroleerd in een ambulance. De politie doet onderzoek naar de precieze oorzaak.