Spelers FC moeten complete bekerdrama terugkijken: “Supporters moesten er ook naar kijken”

Een dag na de bekernederlaag tegen Spakenburg is de selectie van FC Groningen nog niet bezig met de volgende wedstrijd. Trainer Dennis van der Ree heeft de hele selectie de hele wedstrijd tegen Spakenburg terug laten kijken.

FC Groningen verloor donderdagavond in het bekertoernooi met 2-3 van de amateurs van Spakenburg, een regelrecht bekerdrama. Niets leek tijdens de wedstrijd te lukken voor de FC. “De supporters hebben gisteren ook 90 minuten naar ons moeten kijken en ik wilde ook een beetje het gevoel meegeven wat de supporters hebben gezien. En sommige spelers hebben in het veld misschien een ander beeld van de wedstrijd en dan is het goed om de hele wedstrijd even terug te zien,” aldus Van der Ree.

De trainer blijft er zelf ijzig kalm onder.”Ik moet gewoon rustig blijven. Rustig tegen de spelers, tegen jullie (de pers, red.) en tegen de supporters en goed nadenken wat ik kan doen met de spelers om het weer de goede kant op te krijgen,” vertelt Van der Ree.

Aankomende zondag speelt FC Groningen een thuiswedstrijd tegen Feyenoord om 16.45 uur in de Euroborg.