Politie zoekt getuigen van autobrand op Kweldergras

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

De politie is op zoek naar mensen die meer informatie hebben over een autobrand op het Kweldergras. Dat meldt de politie op sociale media.

De brand woedde in de nacht van donderdag op vrijdag. Rond 04.30 uur kregen de hulpdiensten een melding binnen dat er een auto in de brand stond. Brandweerlieden hebben deze brand vervolgens onder controle gebracht. “Wij zijn op zoek naar mensen die iets gezien of gehoord hebben wat ons mogelijk kan helpen in het onderzoek”, meldt de politie. “Ook zijn we op zoek naar mensen die in bezit zijn van eventuele camerabeelden.”

De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900 88 44 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800 60 70. “Vergeet hierbij niet het nummer 20 23 01 77 64 te vermelden.”