Maikel van Duinen: ”Ik weet zeker dat dit een feest wordt”

oogochtendshow
Foto: Paul van der Laan

Na twee jaar mag het weer volop plaatsvinden: Eurosonic Noorderslag in Groningen. Wij als OOG zijn vertegenwoordigd met een live-locatie pal achter de C&A in Café de Burcht. Met artiesten als The Vices en Waterleaf is er genoeg vertier voor de luisteraar op OOG op ESNS.

Bij OOG Radio zijn de voorbereidingen inmiddels in volle gang. En bij de clubs en concertzalen zoals op de Grote Markt zijn technici in touw om alles op tijd klaar te hebben om vanaf woensdag de eerste van in totaal bijna driehonderd optredens te presenteren, met het beste dat Europa te bieden heeft op het gebied van alternatieve muziek.

Maikel van Duinen is al bijna zes jaar op OOG Radio te horen. Sinds drie jaar is hij te horen in het Lunchprogramma. Ook staat hij regelmatig voor en achter de camera en is festivalreporter als ZZP’er. Daarnaast studeert hij Communicatie aan de Hanzehogeschool Groningen.

De afgelopen weken waren druk op de redactie van OOG op het Zernike Complex. Zo zijn er verschillende vergaderingen geweest om alles rond te krijgen. Ook Maikel van Duinen was hier druk mee. Hij heeft onder andere The Vices en Waterleaf in zijn programma. “Het kan wel een gestress worden als je nog geen artiest hebt.” Dat is voor Maikel echter geen probleem, want hij heeft het zo goed als rond. “Dit gaat zeker weten een groot feest worden”, vertelt hij.

Je hoort hem donderdag van 19:00 – 21:00, samen met Henri Haan en zaterdag hoor je hem weer, maar dan samen met Fleur Middel op hetzelfde tijdstip.

Vanmorgen was hij te horen in de OOG Ochtendshow. Beluister hieronder het fragment