Brandweer in actie voor rokende auto in parkeergarage

nieuws
Foto: Patrick Wind - 112groningen.nl

De Groninger brandweer moest zaterdagavond in actie komen voor een rokende personenauto in de parkeergarage onder de Pathé-bioscoop aan de Ruiterstraat. Dat meldt nieuwsfotograaf Patrick Wind van 112groningen.nl.

De melding van een auto in de brand kwam rond 21.40 uur bij de hulpdiensten binnen waarop een tankautospuit naar de locatie werd gestuurd. “De melding was dat de auto in de brand zou staan, maar eenmaal ter plaatse bleek er wat rook onder de motorkap vandaan te komen”, vertelt Wind. “Brandweerlieden hebben een controle uitgevoerd, en konden al snel het sein veilig geven, waarop men weer vertrok.”

Over de oorzaak van de rook is niets bekend.

Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl
Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl