“Woensdag af en toe zon maar ook plensbuien, later deze week zonovergoten”

nieuws
Foto: Valentin via Pixabay

De zon zal zich de komende dagen regelmatig laten zien. Maar volgens OOG-weerman Johan Kamphuis is er op woensdag ook kans op buien.

“Woensdag is er af en toe zon. In de ochtend valt er een enkele bui en in de loop van de middag volgen er meer, waarbij het soms even stevig kan plenzen”, vertelt Kamphuis. “Het wordt 13 graden bij een matige zuidwestenwind, windkracht 3 tot 4. Op donderdag zijn er zonnige perioden, afgewisseld door enkele wolkenvelden. Het blijft droog en het wordt 13 graden bij een matige tot vrij krachtige zuidwestenwind, windkracht 4 tot 5.”

“Vrijdag zijn er eerst wolkenvelden en wordt het in de middag zonnig. Het blijft droog en het wordt 13 graden bij een matige wind uit het zuiden tot zuidwesten, rond windkracht 3. In de nacht van vrijdag op zaterdag is het fris bij 3 of 4 graden, en lokaal zou het aan de grond tot wat lichte vorst kunnen komen. Zaterdag is het zonovergoten en rustig najaarsweer bij 13 graden. Zondag trekt er wat bewolking over en zou er later op de dag lokaal een spatje regen kunnen vallen. Het wordt 14 graden en de zuidenwind neemt toe naar windkracht 4.”

Meer informatie over het weer vind je op deze pagina.