Viaduct onder Van Iddekingeweg vier weken deels afgesloten

nieuws

De komende tijd wordt verder gewerkt aan het viaduct van de A28 over de Van Iddekingeweg. Daardoor is de onderdoorgang van maandag 21 november tot en met vrijdag 16 december op werkdagen afgesloten voor autoverkeer.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit het renoveren van het dek aan de kant van het Overwinningsplein. Daarnaast wordt beton gestort en worden siersteenstrips met rode bakstenen geplaatst. In tegenstelling tot sommige andere viaducten wordt het viaduct over de Van Iddekingeweg niet vervangen, maar vernieuwd. Na de renovatie kan het viaduct weer voor langere tijd mee.

De onderdoorgang is vanaf maandag 21 november tot en met vrijdag 16 december afgesloten voor autoverkeer (behalve op vrijdag 2 en vrijdag 9 december). De afsluiting is alleen overdag (van 7.00 uur tot 17.00 uur) en alleen op werkdagen. Automobilisten kunnen omrijden via de Van Ketwich Verschuurlaan. De afsluiting geldt niet voor voetgangers, fietsers, bussen en de hulpdiensten zoals brandweer en ambulances. Zij kunnen de werkzaamheden passeren.