Stadjers kunnen wekelijks op stadhuis hun plannen aan raadsleden kwijt

nieuws
Foto: Chris Bakker

De Groninger gemeenteraad begint vanaf woensdag 23 november met een nieuwe vorm van ontmoeting tussen inwoners en raadsleden. Stadjers kunnen dan een presentatie houden.

Tijdens de wekelijkse Politieke Woensdag in het stadhuis wordt standaard een half uur vrijgehouden voor het gesprek tussen inwoners en raadsleden, van 20.30 uur tot 21.00 uur. Dan kunnen inwoners en organisaties ook een presentatie houden, om ideeën en plannen met raadsleden te delen.

Het spreekhalfuur vindt plaats in de Anda Kerkhovenzaal op de begane grond van het stadhuis. Aanmelden is niet nodig. Inwoners en organisaties die een presentatie van maximaal 7,5 minuten willen houden, kunnen zich uiterlijk de vrijdagochtend ervoor aanmelden. Bij het spreekhalfuur zijn audiovisuele middelen beschikbaar, en ook een zeeplist annex stamtafel.