Onvergetelijk Sinterklaasfeest in Euroborg voor kinderen uit gezinnen met weinig geld

nieuws
Foto via Groningen City Club

Zo’n honderd kinderen (en ouders) uit arme gezinnen beleefden afgelopen zaterdag een Sinterklaasfeest om niet snel te vergeten in en rond de Euroborg.

De Groningen City Club (GCC) organiseerde, in samenwerking met bioscoop Kinepolis, de Euroborg, Jumbo, Groningen Store en FC Groningen een feestelijk programma voor kinderen verboden aan Quiet in Groningen, een organisatie die zich inzet voor gezinnen in armoede in de gemeente. Met bussen werden de genodigden naar Bioscoop Kinepolis Euroborg gebracht, waar zij werden verwelkomd door GCC-voorzitter Eric Bos en loco burgemeester Mirjam Wijnja. Daarna kon iedereen genieten van een leuke Sinterklaasfilm, met aansluitend een lunch bij FC Groningen. Daarna kwam Sinterklaas langs met zes pieten om de kinderen te verrassen met cadeaus en pepernoten.

Volgens Bos leverde de dag alleen maar blije gezichten op: “In 2019 hebben we dit al eens eerder gedaan en het is
mooi om te zien hoe kinderen hiervan genieten. We zijn dan ook erg blij dat we opnieuw meerdere ondernemers bereid hebben gevonden, hier aan mee te werken. Zonder hen én natuurlijk zonder onze vrijwilligers van de GCC is dit niet mogelijk.”