Gratis energiebesparende producten in Paddepoel

Iedereen kon vrijdagmiddag voor een bedrag van 50 euro energiebesparende producten uitzoeken in Wijkpaleis Paddepoel. Over twee weken wordt er weer zo’n middag georganiseerd.

Wijkpaleis Paddenpoel heeft samen met Stichting Paddepoel Energiek een middag georganiseerd waarbij wijkbewoners gratis energiebesparende producten mochten uitzoeken. Hier waren producten zoals ledlampen, radiatorfolie, tochtstrippen en een deurdranger te verkrijgen. De gemeente Groningen wil in 2035 zoveel mogelijk energieneutraal zijn. Daar hoort het verduurzamen van woningen ook bij. “Ik hoop dat er genoeg producten zijn voor iedereen, aan het animo te zien zijn mensen er erg enthousiast over” zegt Piet Hazekamp van Stichting Paddepoel Energiek. “Het mooiste is natuurlijk dat alles opgaat.”

Op vrijdagmiddag 9 december van 13 tot 17 uur kunt u ook langs Wijkpaleis Paddepoel om gratis energiebesparende producten ter waarde van 50 euro uitzoeken.