Aanhouding na kop-staartbotsing op Bedumerweg (update)

nieuws
Foto: 112 Groningen

Bij een kop-staartbotsing op de Bedumerweg is donderdagmiddag aanzienlijke schade ontstaan aan twee personenauto’s. Na de botsing werd ook één jongeman aangehouden door de politie.

Hoewel de schade aan beide voertuigen aanzienlijk is, bleven de inzittenden van de auto’s ongedeerd. Eén inzittende werd wel kort nagekeken in een ambulance. Beide auto’s konden niet op eigen kracht verder en moesten worden afgesleept.

De politie zette de Bedumerweg enige tijd in één richting af. Agenten praatten met de betrokkenen over het ongeluk en bekeken de beschadigde voertuigen. Dit onderzoek resulteerde in een aanhouding, vermoedelijk van één van de inzittenden van de twee betrokken auto’s. Waarvoor de jongeman werd gearresteerd, is (nog) niet bekend.