Volgende week nachtelijk onderhoud aan verlichting Ring-Zuid en A28

nieuws
Foto via Aanpak Ring-Zuid

Ter voorbereiding op de herfst voert Aanpak Ring Zuid de komende week nachtelijke onderhoudswerkzaamheden uit aan de verlichting langs de hele zuidelijke ringweg en de A28.

Gedurende vijf nachten (26 september t/m 1 oktober) werkt de ringweg-aannemer de N7 af van Hoogkerk tot Westerbroek en de A28 vanaf Julianaplein tot iets voorbij Groningen-Zuid. Aanpak Ring-Zuid werkt ’s nachts, omdat het overdag niet veilig genoeg is voor de medewerkers. Het werk gebeurt met een rijdende afzetting, dus het verkeer kan de werkzaamheden passeren.

Wel waarschuwt Aanpak Ring Zuid voor mogelijke geluidsoverlast. De machines kunnen, afhankelijk van de windrichting, in delen van de stad te horen zijn. Maar de werkzaamheden verplaatsen zich en blijven dus niet lang op één plek.