Veel gezelligheid bij laatste SterrebosLive van deze zomer (foto’s)

nieuws
Foto: Rieks Oijnhausen

De laatste editie van SterrebosLive van dit seizoen heeft veel mensen naar het Sterrebos getrokken. De organisatie kijkt tevreden terug op de afgelopen maanden.

De eerste SterrebosLive van dit jaar vond in mei plaats. Een bijzondere editie, omdat het de eerste optredens sinds ruim twee jaar waren in de muziekkoepel. Door de coronacrisis was er in 2020 en 2021 niets mogelijk. Zondag vond de vijfde en laatste editie van dit seizoen plaats. Met een extra lang programma. Vanaf 15.00 uur waren er optredens van Moti, HangoverParadise en Soulvibration.”

Artiesten
Moti is de artiestennaam van de troubadour Moti Rymarczuk, die veel mensen in Stad kennen als straatmuzikant. Hij zal samen met zijn zoon optreden. Hangover Paradise is een prog-rockband, geïnspireerd door de muziek van de grote bands zoals Genesis, Marillion, Rush en Pink Floyd. Soulvibration speelt soulmuziek uit de jaren zestig, zeventig en tachtig.

“Heel goed seizoen”
“Het was een ontzettend goed en geslaagd seizoen”, vertelt Hindriks. “De editie in mei voelde als een bevrijding, dat we eindelijk weer konden genieten van muziek en gezelligheid in het Sterrebos. Dat we elkaar weer konden ontmoeten. En ook de andere edities zijn heel goed verlopen. We hadden mooie muziek en veel publiek. We hadden ook iedere keer ontzettend veel geluk met het weer. Ik moet zeggen dat we dat geluk eigenlijk altijd wel hebben. Ik zeg wel eens, als je een dagje wat leuks wilt doen, dan moet je dat op een dag doen wanneer er ook SterrebosLive is, want dan heb je gegarandeerd goed weer.”

Ook volgend jaar zal er weer een SterrebosLive zijn.

Foto: Rieks Oijnhausen
Foto: Rieks Oijnhausen
Foto: Rieks Oijnhausen
Foto: Rieks Oijnhausen
Foto: Rieks Oijnhausen
Foto: Rieks Oijnhausen
Foto: Rieks Oijnhausen
Foto: Rieks Oijnhausen