Stuk ijzer op N7 zorgt er voor dat personenauto beschadigd raakt en niet verder kan rijden

nieuws
Foto: Mike Weening - Weening Fotografie

Een personenauto is dinsdag aan het einde van de middag beschadigd geraakt op de N7 door een stuk ijzer dat op de weg lag. Dat meldt de politie op sociale media.

Bij de politie kwam een melding binnen van een voorwerp dat op de rijbaan zou liggen. Vanuit de meldkamer werd daarop een surveillancewagen met spoed ter plaatse gestuurd. Eenmaal op de locatie beginnen agenten een onderzoek, maar treffen daarbij niks aan. “Ondertussen blijven de meldingen wel binnen komen”, schrijft de politie. “Van een automobilist begrijpen wij dat er even verderop het één en ander aan de hand zou zijn.”

Op deze locatie treffen de agenten een personenauto aan die beschadigd is geraakt. “De auto is kapot gegaan doordat de bestuurder over een stuk ijzer is gereden. Rijkswaterstaat heeft tijdelijk een rijstrook afgesloten. Een bergingsbedrijf heeft de kapotte auto weggesleept.” Er wordt onderzoek gedaan hoe het stuk ijzer op de weg terecht heeft kunnen komen.