Slagerij De Wilde Slager gaat verbouwen en wordt twee keer zo groot

nieuws
Foto: Erick Bakker

Slagerij De Wilde Slager aan het Nieuwe Kerkhof in Stad draait als een tierelier, en gaat daarom de komende tijd flink uitbreiden. Dat laat het bedrijf op sociale media weten.

“We zijn zeven jaar geleden begonnen met De Wilde Slager”, vertelt David Rutgers op de website van het bedrijf. “In de afgelopen jaren zien we dat de aandacht voor lokaal eten groeit, en daarmee groeien wij ook als bedrijf. De vraag neemt enorm toe. Om de vraag op te kunnen vangen gaan we ons bedrijf verbouwen en worden we maar liefst twee keer zo groot.” Het bedrijf heeft een naastgelegen pand aan kunnen kopen, waarmee verbinding zal worden gemaakt.

Om de verbouwing te kunnen financieren is het bedrijf een bouwbonnenactie gestart. Deze bouwbonnen zijn cadeaubonnen van vijftig euro die tot het einde van dit jaar aangeschaft kunnen worden, en van 2023 tot 2027 gebruikt kunnen worden als betaalmiddel in de slagerij. De waarde van de bon neemt met de jaren toe, waarbij de bon in 2027 bijvoorbeeld een waarde heeft van 62,50 euro. Met de aankoop van de bon wordt de verbouwing gefinancierd.

In 2015 maakte OOG Tv een reportage over De Wilde Slager: