Nieuw kindcentrum Oosterhoogebrug geopend

nieuws
Foto via Kids First

Met een groot feest op het schoolplein werd donderdagmiddag het KC Oosterhoogebrug geopend.

Zo’n 300 ouders en hun kinderen waren aanwezig bij de opening. Met muziek, dans, schmink en spelletjes werd de opening van het kindcentrum gevierd. De kinderen hadden zelf geholpen met de versiering, onder andere door zelf vlaggetjes in te kleuren. Naast gezonde snacks was er dit keer ook een poffertjeskraam aanwezig.

Kids First-bestuurder Ben Schnieders knipte het officiële openingslint door, samen met een aantal jonge bezoekers van de kinderopvang. Yara, Nora, Tara en Tim die zelf ook met plezier naar de opvang gaan, knipten een zelfgemaakt lint door. Daarna kon het feest beginnen. Bij de vraag wat het leukste van de dag was gaf Tim aan: “Dat je lekker alles mag eten, ik heb een worstje om een zoutstengel gedaan om een ‘autoband’ te maken”. Ook het springkussen was voor hem een hoogtepunt.

Kids First zit vanaf nu onder één dak met OBS Oosterhoogebrug. Ook de peuteropvang (‘t Leeuwtje), de BSO (Alles Kwetter) en kinderdagopvang (KDV Flipper) zitten in hetzelfde gebouw. “Doordat de opvang nu bij de school inzit, is er sprake van een doorlopende leerlijn voor de kinderen”, aldus teamcoördinator Elles Veen. “Zo is de peuteropvang een goede voorbereiding op de basisschool en weten ze het op de opvang als er iets speelt op school.”

Deel dit artikel: