Donar verliest ook oefenwedstrijden tegen Leicester Riders

nieuws
Foto: Snack Admiral from FreeImages

De basketballers van Donar hebben dit weekend ook hun vierde en vijfde oefenduel verloren. Beide keren was Leicester Riders de tegenstander.

De wedstrijden werden gespeeld in Leicester, in Engeland. Op vrijdag werd de wedstrijd achter gesloten deuren gespeeld vanwege het overlijden van koningin Elizabeth. Het werd 80-75 in het voordeel van de thuisspelende ploeg. Dat Leicester een ploeg van formaat is, de afgelopen twee seizoenen werden ze landskampioen, bleek ook zondag toen de tweede oefenwedstrijd werd gespeeld. Ondanks dat Donar goed begon, en het halverwege 29-35 stond in het voordeel van de Groningse basketballers, lieten de Engelsen in het derde en vierde kwart hun klasse zien en kwamen ze langszij. Het werd 69-61.

Komend weekend is Donar in België. Vrijdag speelt het een oefenwedstrijd tegen Mechelen, op zondag is Antwerpen de tegenstander.

Deel dit artikel: