Arriva zet vrijdagochtend weer streep door flink aantal ritten door personeelstekort

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Op het Groningse treinnet vallen vrijdagochtend opnieuw een flink aantal ritten uit. Vervoerder Arriva kan een vijftiental treinritten niet uitvoeren, door gebrek aan personeel.

De ritten vervallen op de trajecten tussen de stad Groningen en Leeuwarden, Veendam, Winschoten, Roodeschool en Delfzijl. Het gaat om specifieke ritten en niet de gehele treindienst. Via Twitter stuurt de vervoerder updates over de uitgevallen ritten.

Arriva kampt met een chronisch tekort aan personeel voor haar treindienst in Noord-Nederland. Dinsdag werd bekend dat alleen al dit jaar ruim 4.400 treinritten in de provincie zijn uitgevallen vanwege personele bezettingsproblemen.

 

.