Zondag demonstratie op Vismarkt tegen van alles

De organisatie Samen voor Nederland houdt aanstaande zondag 7 augustus een demonstratie op de Vismarkt. Het thema van de manifestatie is ‘Niet onze Regering’.

Samen voor Nederland is een samenwerkingsverband van meerdere organisaties en partijen, die elke eerste zondag van de maand ergens in ons land hun stem laten horen voor, zoals zij zeggen ‘de vrijheid van alle Nederlanders.’ Het doel van de organisatie is, een debat te creëren voor haar standpunten.

Samen voor Nederland strijdt tegen diverse kwesties: tegen een (mogelijk) persoonlijk CO2 budget, tegen de invloed van het World Economic Forum in het kabinet, tegen de (permanente) coronawet, tegen het pandemieverdrag met de WHO, tegen het Europese Digitale ID en tegen de onteigening van de boeren.

De organisatie zegt te staan voor een veilige demonstratie en daarover goed overleg te hebben gepleegd met de gemeente en politie. De manifestatie begint om 12.00 uur.