Rotaryclubs zetten zich tijdens Bommen Berend in voor goede doelen

nieuws

De acht Rotaryclubs in en rond de stad zetten zich tijdens Bommen Berend opnieuw in voor het goede doel. Dat doen ze met live muziek en een terras achter de A-kerk.

De Rotaryclubs zamelen geld in voor een zestal doelen, met als gemeenschappelijk thema ‘kinderen die een extra steuntje kunnen gebruiken’. Tijdens de laatste Bommen Berend, in 2019, werd ruim 10 duizend euro ingezameld, via sponsoring van bedrijven en de opbrengst van de horeca op het terras achter de A-kerk.

Ook ditmaal hoopt men op gulle bijdragen van het publiek tijdens optredens van acht bands, op zaterdag 27 augustus. De dag wordt tussen 20.15 en 21.00 afgesloten door Pé en Rinus. Via een vergoeding voor de hapjes en drankjes en sponsoring wordt geld bijeengebracht voor de goede doelen.

Deel dit artikel: