Rommelmarkt Haren opent woensdag definitieve winkel aan Rijksstraatweg

nieuws
Foto: Rommelmarkt Haren

Na bijna 2 jaar gaat Rommelmarkt Haren opnieuw verhuizen. De tijdelijke winkel aan de Brinkhorst wordt ingeruild voor een definitieve winkel aan de Rijksstraatweg. Het voormalige pand van mijnWinkel wordt vanaf woensdag de nieuwe locatie.

De deuren van het pand aan de Brinkhorst zijn sinds afgelopen zaterdag dicht. De winkel zat jarenlang in tijdelijke panden en moest daardoor meermaals verhuizen. Na twee jaar aan de Brinkhorst vindt het bestuur van de stichting achter de winkel het tijd voor iets permanents.

“Ondanks vele coronabeperkingen is duidelijk geworden dat Haren een goede kringloopwinkel kan waarderen”, laat Marianne Suurmeijer weten namens de winkel. “Rommelmarkt Haren ziet zijn toekomst ook rooskleurig. De verwachting is dat de verkoop blijft toenemen, zodat ook de ondersteuning van projecten in de ontwikkelingslanden kan groeien. Dat doen we al ruim 40 jaar en dat blijft ons doel.”

De locatie aan de Hortuslaan blijft op vrijdagmiddag en zaterdagmiddag open als verkooplocatie en de plek waar mensen spullen kunnen afgeven.

Deel dit artikel: