Middagje skeeleren op een deel van de ring zuid; het kan op 20 augustus

nieuws

Skeeleren over een deel van de zuidelijke ringweg; Het kan op zaterdag 20 augustus tussen 14.00 en 16.00 uur. Op de noordbaan is daarvoor bij de Osloweg een parcours van 300 meter uitgezet.

De zuidelijke ringweg tussen de Europaweg en knooppunt Euvelgunne is in beide richtingen zeven weken afgesloten. Hier wordt de ringweg verbreed en opnieuw ingericht. Op een deel van de weg ligt nieuw asfalt en daar wordt in het weekend van 20 augustus niet gewerkt. Een mooi moment om daar op skeelers het asfalt te testen.

Het dragen van een helm (eventueel fietshelm of skihelm) en polsbescherming is verplicht. Die kunnen, net als skeelers, ter plekke geleend worden. Deelnemers kunnen ook les krijgen hoe ze moeten remmen en bochten moeten nemen.

Meld je aan voor het skeeler evenement op zaterdag 20 augustus! Van jong tot oud, van expert tot beginner, iedereen is welkom. Je kan vrij skeeleren, maar je kunt ook les krijgen hoe je moet remmen en bochten moet nemen. Er staat bovendien een keet met drinken ver versnaperingen. Bij slecht weer gaat het evenement niet door. Er kunnen 50 mensen deelnemen. Inschrijven kan tot vrijdag 19 augustus 12.00 uur via Aanpak Ring Zuid.