Drie dagen Pasar Malam in Kardinge, van 19 t/m 21 augustus

nieuws
Eerdere editie van Pasar Malam

Alle zintuigen bevinden zich in oosterse sferen, volgend weekend in Kardinge; de Pasar Malam Asia is terug in Groningen, na twee jaar afwezigheid door corona.

De Oosterse markt in tropische sferen telt meer dan tachtig stands met allerlei artikelen. De standhouders verkopen producten als houtsnijwerk en batik stoffen uit Bali, olieverfschilderijen uit Thailand, zijden kleding uit China, lederwaren uit Afrika, wierook uit India, massageolie uit Azië, sieraden, home-deco en kado-artikelen. Natuurlijk ontbreken de etenswaren niet. Er is van alles te koop, zoals exotische vruchten, sambal en spekkoek, bij een groot aantal exotische food-stands.

Er is veel livemuziek en er zijn dansshows. Bezoekers kunnen een traditionele massage nemen en ook voor kindervermaak wordt gezorgd. De Pasar Malam in Kardinge duurt drie dagen. De markt is op vrijdag 19 en zaterdag 20 augustus geopend van 13.00 uur tot 22.30 uur, en op zondag 21 augustus van 12.00 tot 19.30 uur.