‘Donderdag volop zon, komend weekend tropische temperaturen’

nieuws
Foto: Mike Weening - Weening Fotografie

De zomer van dit jaar komt deze periode tot een climax. De komende dagen is er volop zon, waarbij we komend weekend te maken gaan krijgen met tropische temperaturen.

Donderdag loopt de maximumtemperatuur op naar 30 graden. De wind is zwak en komt uit oostelijke richting, later op de dag draaiend naar het noordoosten. De nacht naar vrijdag verloopt helder, waarbij de minimumtemperatuur rond de 17 graden komt te liggen. Op vrijdag zijn de veranderingen klein. Er is volop zon, en het wordt 30 of 31 graden. De wind is opnieuw zwak en komt uit het oosten.

Het weekend verloopt tropisch. Op zaterdag hebben we te maken met temperaturen rond de 31 graden, op zondag wordt het 32 graden. Zondagmiddag krijgen we te maken met toenemende bewolking waarbij het vooralsnog wel droog blijft.