Agent verwond in Ten Boer door duw van vrouw (18) met terreinverbod

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Een agent is maandagavond gewond geraakt bij een incident aan de Gaykingastraat in Ten Boer.

“Wij kregen een melding dat er een persoon op een locatie verbleef waar een terreinverbod geldt”, schrijft de politie. “Wij zijn daarop ter plaatse gegaan. Wij hebben de persoon begeleid om het terrein af te gaan. Ze bleek echter een voorwerp bij zich te dragen waarbij hij één van ons verwondde. We hebben de persoon aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex.”

Uit een foto blijkt dat de agent gewond is geraakt aan een arm. De verwonding is door een ambulanceverpleegkundige behandeld. Hulp was ook niet ver weg want eerder in de avond schreven de agenten: “Vandaag hebben wij een collega van de ambulance aan boord. Wij werken veel samen en zo kunnen wij elkaar de andere kant van het vak laten zien.”