Be Quick 1887 voornamelijk naar het westen, vijf nieuwe tegenstanders

sport
Foto Andor Heij. Druk Alcides op het doel van Be Quick.

Be Quick 1887 moet komend seizoen in de vierde divisie A zondag weer voornamelijk naar het westen. De vierde divisie is de nieuwe naam voor de hoofdklasse.

Er zijn vijf nieuwe tegenstanders voor Be Quick. Dat zijn twee degradanten uit de derde divisie: Hollandia uit Hoorn en Westlandia uit Nootdorp. En er zijn drie clubs die promoveerden uit de eerste klasse: VKW uit Westerbork, Rohda Raalte en Heino. Hoogeveen en Alcides zijn twee oude bekenden uit het noorden voor Be Quick.

Het is het laatste seizoen dat het zaterdag en zondagvoetbal bij de topamateurs gescheiden is. Volgend jaar zijn er vier gemengde vierde divisies. Nu zijn dat er per speeldag twee. Dat betekent dat Be Quick volgend jaar waarschijnlijk alleen tegen tegenstanders uit het noorden en oosten speelt.

De indelingen van de lagere klassen in het amateurvoetbal worden later deze maand bekend gemaakt door de KNVB,

Deel dit artikel: