Trekker met mest injector belandt op zijn kant bij verkeersongeluk

nieuws
Foto: Rieks Oijnhausen

Bij een verkeersongeluk op de Oosterseweg tussen Zuidwolde en Beijum is een trekker met een mest injector op zijn kant belandt. Dat meldt nieuwsfotograaf Rieks Oijnhausen.

Het ongeluk gebeurde rond 17.50 uur. De trekker met mest injector reed over de weg toen het uit moest wijken voor een tegenligger. Door de waarschijnlijk drassige ondergrond zakte de combinatie weg en kwam het op zijn kant terecht. De mest injector belandde daarbij in een parallel lopende sloot. De bestuurder van de trekker kon op eigen kracht uit het voertuig klimmen. De persoon is nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Loonwerkers hebben de combinatie overeind getakeld. Het is onbekend of de tank van de mest injector op het moment van het ongeluk ook geladen was met mest. Er wordt onderzoek gedaan naar de precieze toedracht.

Foto: Patrick Wind – 112groningen.nl
Foto: Rieks Oijnhausen
Foto: Rieks Oijnhausen