Negentienjarige Stadjer aangehouden voor steekincident in Selwerd

nieuws
Foto Martin Nuver (112 Groningen)

De politie heeft donderdagavond een negentienjarige man uit Groningen aangehouden in verband met de steekpartij aan de Iepenlaan in Selwerd.

De negentienjarige jongeman zal worden verhoord over zijn betrokkenheid bij het incident.

Bij de steekpartij, die donderdagmiddag rond 14.15 uur plaatsvonden, raakte een 17-jarige jongen uit Groningen gewond aan zijn hand. Het slachtoffer is onmiddellijk behandeld en in een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie startte vervolgens een zoektocht naar drie verdachten, die op scooters waren weggevlucht vanaf de plek van het incident. Daarnaast praatten de agenten met het slachtoffer en getuigen. Ook werden camerabeelden van het incident veiliggesteld.

Het onderzoek naar het incident gaat onverminderd verder, zo stelt de politie donderdagavond op Twitter. Mensen met meer informatie en/of camerabeelden over dit incident, kunnen contact opnemen met de politie. Dit kan telefonisch via 0900-8844, anoniem via 0800-7000 of via politie.nl/tipformulier.

Deel dit artikel: