Pro-Palestijnse protestborden geplaatst bij standbeelden in Stad

nieuws
Foto via Instagram 22sandrine

Bij een grote reeks standbeelden in Groningen verschenen vrijdag protestborden. Op de borden stonden leuzen vanuit Pro-Palestijnse hoek rond het conflict in Gaza.

Onder meer op het beeld op de rotonde op de Korreweg, het beeld van Aletta Jacobs bij het Harmoniegebouw, de ‘fietsles’ van Kees Verkade aan de Ubbo Emmiussingel, een aantal beelden op de Herebrug en op het Peerd van Ome Loeks bij het Hoofdstation verschenen borden.

Wie de borden precies heeft geplaatst, is niet bekend. In de onderstaande post van Sandrine is een hele reeks te zien met foto’s van de protestborden. Zij schrijft: ‘In alle vroegte zijn de standbeelden hun protest begonnen. Kom je hen vandaag tegen in de stad, deel hun boodschap en laat je horen.’

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandrine (@22sandrine)