Be Quick 1887 lost aanvallend probleem snel op

sport
Foto Andor Heij. Be Quick 1887

Zondaghoofdklasser Be Quick 1887 heeft zich versterkt met Han van Dijk, die overkomt van zaterdaghoofdklasser ONS uit Sneek.

Be Quick was op zoek naar een aanvallende kracht, omdat Kyron van der Kaap volgend seizoen bij Cambuur Leeuwarden O-21 gaat spelen. Van der Kaap zou eerst bij Be Quick blijven.

De 23-jarige Van Dijk woont en studeert in Groningen. Eerder trok Be Quick al Yannick Eerden en Bram Voskuilen aan. Beide spelers studeerden en voetbalden in Amerika en hebben een verleden bij vv Heerenveen.

Naast Van der Kaap vertrekken Nagesh Amatsaleh, Werner Bouma, Pierre Semudenge-Mujene, Quinten Anakotta en Kay Dollenkamp bij Be Quick. Dollenkamp gaat naar de zaterdagafdeling. De rest van de eerste selectie blijft en die wordt nog aangevuld met drie spelers uit het O-21 team.