Arriva rijdt ook op zaterdag met aangepaste dienstregeling

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Vanaf 11 juni past Arriva voorlopig op de zaterdagen haar dienstregeling aan voor de treintrajecten Leeuwarden-Groningen, Groningen-Delfzijl en Groningen-Veendam. Per uur rijdt er één trein minder.

Arriva zegt het vervelend te vinden dat reizigers de afgelopen tijd en ook de komende tijd ongemak ervaren van het uitvallen van treinen door beperkte beschikbaarheid van personeel. De oorzaak hiervan is een combinatie van aanhoudend ziekteverzuim, zomerverlof, inhaalopleidingen en examens.

Ook op donderdag 9 juni en vrijdag 10 juni vervallen diverse ritten. Reizigers kunnen in de reisplanners zien welke treinen wel rijden. Arriva adviseert reizigers om buiten de spitsuren te rijden, omdat het in de treinen die wel rijden mogelijk drukker is.