Komende vrijdag toch geen afscheidswedstrijd voor Danny Buijs door ‘omstandigheden’

sport
Foto: Sportphotoagency.com Coach *Danny Buijs* of FC Groningen

De afscheidswedstrijd voor Danny Buijs van aanstaande vrijdag, waarmee FC Groningen-supporters de vertrekkende oefenmeester een passend afscheid wilden geven, gaat niet door. Dat heeft de supportersvereniging van FC Groningen maandagochtend laten weten.

Het duel zou aanstaande vrijdagavond om 19.00 uur worden gespeeld op Sportpark Het Noorden. Buijs en een ploeg van oud-teamgenoten en -staf zou het opnemen tegen een team met supporters. Maar ‘omstandigheden’ nopen de supportersvereniging om nu een streep te zetten door het duel van een uur. Welke omstandigheden ervoor zorgen dat er een streep gaat door het duel, is niet bekend.

De supportersvereniging probeert om de wedstrijd op een later tijdstip alsnog te laten plaatsvinden. Een precieze datum daarvoor is nog niet bekend.