Extra bussen richting Schier tijdens Hemelvaart- en Pinksterweekend

nieuws
Foto: Sebastiaan Scheffer

Buslijn 163 Groningen – Lauwersoog rijdt gedurende het lange Hemelvaart- en Pinksterweekend extra ritten tussen de Stad en Lauwersoog en sluit daarbij aan op de veerboten van en naar Schiermonnikoog.

Komende woensdag en op vrijdag 3 juni rijdt buslijn 163 Groningen – Lauwersoog elk uur vanaf Groningen tussen 13 uur tot 19 uur. Op deze middagen sluiten de extra bussen vanaf Hoofdstation Groningen om 15.09 uur en 18.09 uur aan op de snelboot naar Schiermonnikoog. Aansluitend op de vertrektijden van enkele veerboten naar Schiermonnikoog rijden twee bussen i.p.v. één bus van Groningen naar Lauwersoog.

Op zondag 29 mei en maandag 6 juni rijdt buslijn 163 van Lauwersoog naar Groningen elk uur van 14.25 uur tot en met 20.25 uur. Daarnaast rijdt aansluitend op de aankomst van enkele veerboten een tweede bus van Lauwersoog naar Groningen.

De exacte vertrek en aankomsttijden zijn te vinden op de website van Qbuzz.