Be Quick 1887 verplettert Alphense Boys

sport
Foto Andor Heij. Be Quick 1887

Be Quick 1887 verpletterde zaterdagavond in Alphen aan de Rijn Alphense Boys. Het werd maar liefst 9-0 voor de Groningers. Be Quick blijft daardoor mee doen voor een vervangende periodetitel in de hoofdklasse A op zondag.

Na de eerste helft stond Be Quick al met 0-5 voor. Na een halve minuut scoorde GeertJan Liewes de 0-1. Na acht minuten tekende Martijn van Maastrigt voor de 0-2. Mark Versteegen kopte de 0-3 binnen. In de elfde minuut schoot Daniel Teune een vrije trap raak: 0-4. Van Maastrigt maakte er halverwege de eerste helft 0-5 van.

Na de pauze werd het vanaf de aftrap 0-6 door invaller Kyron van der Kaap. Van der Kaap tekende ook voor de 0-7. In de slotfase was Liewes nog twee keer succesvol: 0-9.

Be Quick steeg naar de derde plek, maar heeft wel twee wedstrijden meer gespeeld dan de concurrentie die zondag in actie komt. Be Quick heeft nog twee wedstrijden te gaan. Dat gebeurt in eigen huis tegen de degradatiekandidaten TAC’90 en vv Emmen.