Vrachtwagen kantelt op afrit bij Knooppunt Reitdiep; chauffeur gewond naar ziekenhuis

nieuws
Foto:112 Groningen

Op een afrit van de N370 (de Friesestraatweg) bij Knooppunt Reitdiep is dinsdagmiddag een vrachtwagen gekanteld. Daarbij raakte de chauffeur van de vrachtwagen gewond.

Het ongeluk vond rond 14.30 plaats. Hoe de vrachtwagen heeft kunnen kantelen, is niet bekend. De chauffeur wist, met hulp van omstanders, zelf uit zijn cabine te komen. Hij werd met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis door een ambulance.

De bocht bij Knooppunt Reitdiep afgesloten voor alle verkeer vanaf Paddepoel tot Reitdiep. Het kan enige tijd duren voordat de weg weer vrij is, omdat het gevaarte met een telescoopkraan overeind gezet moet worden, alvorens de vrachtwagen kan worden afgesleept. Volgens de provincie gaat het bergen van de vrachtwagen zeker twee uur duren.

Deel dit artikel: