Twee gewonden bij verkeersongeluk Europaweg, één bestuurder bekneld in voertuig

nieuws
Foto: 112groningen.nl

Bij een verkeersongeluk zondagavond op de Europaweg zijn twee personen gewond geraakt. Dat meldt een nieuwsfotograaf van 112groningen.nl.

Het ongeluk gebeurde rond 22.15 uur op de kruising met de afrit naar de N7. De bestuurder van een personenauto reed op de Europaweg rechtdoor. Een andere automobilist wilde vanaf de N7 linksaf de Europweg opdraaien. Naar alle waarschijnlijkheid heeft één van de bestuurders een rood stoplicht gemist, waardoor de voertuigen op de kruising hard met elkaar in botsing kwamen.

Beknelling
Eén van de bestuurders raakte bekneld. Brandweerlieden hebben met behulp van redgereedschap de deur uit het vehikel verwijderd, waarna de inzittende bevrijd kon worden. Deze persoon is net als de andere bestuurder met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en zijn door een bergingsbedrijf weggesleept. De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht. In verband met het ongeluk was de Europaweg en de afrit van de N7 een deel van de avond afgesloten voor het verkeer.

Foto: 112groningen.nl
Foto: 112groningen.nl