Toch debat over armoede?

De gemeenteraad kan toch in gesprek met wethouder Isabelle Diks over het armoedebeleid. Vorig week ontstond er commotie, een meerderheid van de raad meende dat de wethouder haar passeerde met het houden van een bijeenkomst over armoede eind februari in het Forum Groningen.

 

” Vanuit de raad is aangegeven, dat zij over de inhoud van wat er op 28 februari wordt gepresenteerd, vooraf nader geïnformeerd wil worden. Daarom biedt het college u graag volgende week woensdag een sessie aan, waarin deze tussenstap in de ontwikkeling van een nieuwe financiële denklijn vanuit de projectgroep geduid kan worden. Het college kan dan vragen vanuit de raad beantwoorden en hierover aansluitend van gedachten wisselen met raadsleden.” schrijft het college aan de raad.

Het college wil graag weten van de raad of zij in gaat op de uitnodiging en belooft 15 februari een collegebrief te sturen ter voorbereiding op die bijeenkomst.

Deel dit artikel: