Stadjer (19) komt om bij verkeersongeluk in Assen; minderjarige plaatsgenoot raakt zwaargewond

nieuws
Foto: Rick ten Cate - tencatefotografie.nl

Bij een eenzijdig verkeersongeluk op de Europaweg-Noord in Assen is zondagavond een negntienjarige man uit de stad Groningen om het leven gekomen. Een andere inzittende, een minderjarige uit de Stad, raakte zwaargewond door het ongeval.

De negentienjarige Stadjer overleed volgens de politie ter plekke aan zijn verwonding. Zijn zwaargewonde mede-inzittende is overgebracht naar een ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde bij de afslag van de Europaweg-Noord met de Esakkerweg. Volgens RTV Drenthe waren er geen andere voertuigen betrokken bij het ongeval. De politie is bezig met een onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Ook worden getuigen gehoord.